Workout Challenge w.11

Hello people!
Söndag idag och jag planerar att utmana er med en liten workout challenge med start imorgon. Något kul jag tänkte att jag kan köra igång med och förhoppningsvis inspireras fler till ett hälsosamt liv. Skulle vara jätte kul om du som antar utmaningen kommenterar detta inlägg och berättar för mig att du är med eller att du berättar hur det gått efter veckans gång (inget tvång till detta)! Veckans challenge består i alla fall av 2st olika alternativ för att komma igång med springningen, 1 alternativ som är något enklare och det andra är ett steg svårare. 
 
Alternativ 1: 
Efter veckans slut ska du ha sprungit en mil sammanlagt utan att promenera under springningen. Du kan välja att antingen springa 1 mil direkt om du har konditionen till det eller så kan du dela upp kilometrarna på några dagar. T.ex. 3km på måndagen, 3km på torsdagen och 4km på söndagen. 
 
Alternativ 2: 
Spring 1,5mil totalt under veckans gång, samma här som ovan, springturerna ska inte innehålla promenader utan du ska springa hela tiden. Om du klarar av att springa 1,5mil direkt kan du såklart göra det men ärligt talat har jag inte tålamodet till det. För mig blir det för långt att springa i sträck och absolut inte när jag har varit sjuk. Jag kommer anta utmaning nummer 2 och så här ser min plan ut; 
 
Måndag: 5km Fredag: 5km Söndag: 5km
 
Så imorgon sätter vi på högmusik i hörlurarna och get this thing started! Sommaren är på ingång och det finns inget bättre sätt att komma i shape i som att springa, Utmana alla dina vänner att göra min challenge och gör det tillsammans (jätte bra pepp om du inte är en van löpare eller tycker det är super tråkigt)! 
 
 
 
Workout | |
#1 - - Emelie:

Hahahaha jag skulle inte klara något av det (livet som lat o otränad är juvligt....😂😂😂❤️

Svar: Haha Emelie... <3
klinganz.blogg.se

Upp