Vårens must haves

 
1. Trenchcoat från Zara             2. Bomber jacka från nelly.com                       3. Regnkappa från joules.com
 
Om jag börjar med trenchcoaten, behöver jag ens förklara mig? En trenchcoat är en investering för livet och kommer tillbaka varje år. Den funkar till allt och alla tillfällen. Jag har införskaffat den ovan från Zara nu till våren i strl. S (kan visa bild senare). Det jag gillar med just den här så mycket är för att den ser bra ut på oss som inte har giraffben! Jag har alltid problem med att hitta kappor som funkar bra med mina 160cm, ser annars ut som man är begravd i kläder typ. Den här funkade super bra! 
 
Bomberjackan är super populär även i vår, tycker att vi började se den redan 2015 vår & höst men nu till våren kommer det verkligen explodera. Just färgen Khaki är återkommande bland många märken och är ett säkert val om du vill vara inne! Själv klart kan du köra på en klassisk svart eller marinblå men Khaki är ett starkt tips. Tycker den glansiga varianten är lite mer chic om jag själv får säga det! Tror det blir super snyggt nät solstrålarna träffar färgen. 
 
Sist men inte minst måste man investera i en regnkappa. Svenska våren & sommaren bjuder alltid på en och annan regndag och får att göra dom gråa dagarna valde jag ut denna regnkappa från Tom Joules, som b.la kommit till Sverige med sina döläckra gummistövlar alldeles nyligen! Det blommiga mönster är super stort 2016 och gör allting mycket roligare. Själv är jag inte en stor användare av färgstarka kläder, därför valde jag en svartvit. Men om du vågar ta ut svängarna lite mer tycker jag absolut du ska satsa på färg! Se till att införskaffa blommigt till våren och håll utkik på Joules gummistövlar. Har sett en smygtitt och WOW!
Shopping | |
Upp