Serie tips!

Frågan är, vem följer inte minst 1 serie i dagens samhälle? Jag följer X antal och föredrar lätt serier framför lång filmer. Det är något med den där väntan, försöka lista ut vad som kommer nästa avsnitt och att man kan njuta av serien en längre tid än en film. När jag var yngre började jag kolla Gossip Girl med min stora syster och sedan dess har fler serier lagts till. Så här på kvällen, innan helg och allt tänkte jag tipsa om mina favoriter. Vilken är din favorit? Delar vi någon favorit serie du och jag? 
 
Greys Anatomy - Följt den här så länge! Serien är inte på sin tolfte säsong och den blir inte sämre, själv klart är det några karaktärer som försvunnit med åren men WOW säger jag bara. Sjukhusdrama kombinerat med kärleksdraman är perfekt för min smak! 
 
Vampire Diaries- Följt slaviskt sedan säsong 1 dock tycker jag att säsong 7 som på går just nu är en liten besvikelse. Kanske beror det på att en av huvudpersonerna hoppade av, det vänder hela serien rätt upp och ner som ni troligtvis förstår. Ja det är Nina Dobrev jag pratar om MEN det ryktas om en comeback för henne i serien? jag håller i alla fall tummarna. Super natural, kärlek och det onta mot det goda, låter det något för dig? Kolla.
 
Orphan Black- Än en gång, det onda mot det goda. Klonade personer som upptäcker varandra, vem var deras skapare? Jag har kollat klart serien så ska inte ge för mycket spoilers men den här är till för dom som gillar lite twist på saker och ting. Väldigt bra, duktiga skådespelare och spännande handling!
 
 
 
 
 
Okategoriserade | |
Upp