Oh Sweet Summer

 
Underbara sommar, jag läntar!
Häromdagen satt jag och pratade sommarplaner med mina kompisar och kände verkligen pirret i magen efter sol, värme, bad och sena kvällar med kompisar. Kändes som det alldeles nyss var i början av hösten och man längtade efer snön men nu är det snart vår på rikigt och tiden kommer flyga iväg. I skolan är det bara 97dagar kvar och i och med att allt trappas upp nu i slutet kommer min tid verkligen att försvinna samtidigt som dagarna blir längre i och med ljuset och man hittar på allt kul med sina kompisar.
 
Sommaren 2016 kommer bli riktigt bra! Planen är att jag i någon eller några veckor kommer vara praktikant på ett skärgårdsläger som tennistränare, jag konfirmerades där 2014 så det ska bli kul att komma tillbaka efter några år, träffa ledare, åka båt på kvällarna med lekar och spela tennis på dagarna i förhoppningsvis hettande sol. Nej men det är något som jag verkligen ser framemot! 
 
Kommer också bli minst 2 veckor på Gotland med familjen och hälsa på släktingar, uppleva barndoms minnen (varit där varje sommar sen jag föddes) och klättra i raokar, äta god mat & ta en mjukglass högst upp på Hoburgsgubben. Förhoppningsvis kommer min pojkvän ner och kompisar som jag kan dra runt på Gotlands stränder och ta långa cykelturer med! Gotland är så fint på sommaren och i framtiden drömmer jag om att kunna ha ett landställe där.
 
Troligtvis blir det några veckor utomlands, skulle vilja komma ner någon vecka till Frankrike och troligtvis kommer mina kusiner fått tillgång till sitt hus dom köpt någon timme utanför Barcelona och då blir det själv klart att njuta av medelhavsvärmen! 
 
 
On my mind | |
Upp