No coffee no workie

Herregud vad jag är trött idag! Blev en riktigt sen kväll igår bestående av plugg, plugg, plugg.. Ändå känns det inte helt perfekt inför dagens prov men det enda jag kan göra är mitt bästa och det får jag bara intala mig själv. Det viktigaste är att göra sitt bästa utifrån det man har att gå på, kom ihåg det! 
 
Ni vet den där känslan när man är så trött att man inte ens är hungrig? Så känns det för mig just nu. Ögonen går i kors och det känns som någon kör med högsta hastigheten på en elvisp i mitt huvud. Starkt kaffe och ostmackor borde rädda mig lite men in case of har jag laddat upp med celsius för dagen. Kommer köra härlig musik i öronen hela dagen i hopp om att bli lugnare och hålla fokus i alla fall. 
 
Annars då? Jo jag är så lycklig just nu. Jobbar på mig själv och mitt eget välmående och försöker koppla bort det perfektionista i mig ibland. Fortsätter att tjata om att det snart är påsklov, jag åker till pojkvännen tis-lör men har några jobbdagar där innan. Solen skiner starkare och ljuset är kvar längre och är redan framme när man vaknar! Vem kan inte vara glad då?


Okategoriserade | |
Upp