Monday off

Ännu en helg har passerat och jag vaknade upp först nu klockan 9. Inatt sov jag riktigt gott, är ordentligt utvilad nu efter två sovmorgnar. Kanske var det den nybäddade sängen i kombination av en fräsch dusch sent på kvällen som gjorde susen, vad tror ni? 
 
Idag är inte mycket planerat förutom sjukgymnasten kl.13 och möte i skolan kl.17 annars är det bara plugg och blogg-jobb. Igår satte jag i batteriet till moppen så idag blir det första turen med den när jag ska susa omkring på olika ställen! Efter 17 mötet ska jag också åka till gymmet någon timme för att träna, äntligen kommer jag igång. Tror jag kommer köra springbandet i ca 30min och sedan köra mage & armar beroende på hur mycket jag hinner.
 
Jag tycker det är väldigt kul att träna och känna/se hur min kropp förbättras men när man har haft ett avbrott pga någon anledning är det alltid svårt att komma tillbaka. Det känns som att det varje gång man vill träna kommer upp nya saker som blir ursäkten att man inte hinner till gymmet. Idag slutar dock dessa ursäkter oavsett om jag har mycket i skolan nu sista två dagarna! (Jag går bara tisdag och onsdag.) Nu är det dags att ta tag i kroppen igen för sommaren är inte långt bort och jag har planer som involverar stränder och bad, haha.
 
 
 
 
 
 
 
Okategoriserade | |
Upp