Lycka

Efter att ha befunnit mig i ett form av mörker som näst intill kvävt mig och slingrat sig runt hela mig är jag på väg mot det bättre nu igen. Har inte riktigt velat skriva ut hur jag exakt mått under vissa perioder utan jag har velat fokusera på mitt eget välmående utan att behöva förklara mig. 
 
Jag tror att dom i min omgivning märker rätt tydligt när jag mår bra eftersom hela jag blir positivare till allt och är inte alla lika hård mot mig själv. Kanske är det en kombination av första vår solstrålarna, fåglarna som kvittrar, medvetheten om att jag snart är ledig igen och får träffa min pojkvän och ett enormt fint stöd från familj, vänner och kille! 
 
Det är verkligen jätte viktigt att man fokuserar på sitt eget välmående i första hand. Om man inte sovit på natten och mår psykiskt dåligt av det, gå inte till skolan. Om du känner dig nedtyngd prata med kompisar, lärare och familj så dom förstår din situation och kan hjälpa dig. Omringa dig av positivitet och ta ut det negativa i ditt liv! Skit i avunsjukan som speglar sig i form av hat från andra människor. Gör sådant som gör dig lycklig, träna, baka eller whatever. Så länge det gör dig glad är det värt det, oavsett vad som krävs.


Okategoriserade | |
Upp