Dagens träningspass

Nu har jag ätit middag efter mitt första träningspass på flera veckor, själv klart har jag varit igång genom hästarna och hundpromenader men det jag syftar på är att jag varken befinnit mig på ett gym eller i löparspåret joggandes. 
Jag körde väldigt försiktigt idag bara för att känna vart jag är, 3km löpning på relativt hög hastighet för att få upp flåset ordentligt och sedan gjorde jag arm exercises. 
 
Exempel på övningar jag gör för armarna
* Dips 
* Biceps curls
* Armhävningar med benlyft
* Cirklar, framåt och bakåt
 
Det varierar ofta vad jag gör för olika övningar men jag följer många youtube kannaler som har väldigt bra träninspass för helkropp eller specifika delar. På så sätt fastnad jag inte i mitt egna träningstänkande och samma gamla uppgifter utan jag får olika övningar som tar på olika småmuskler mer eller mindre, förhoppningsvis får jag ut något resultat av det!
 
Ikväll gör jag mina vanliga pilates/yoga övningar för att öka rörligheten i min kropp som är riktigt dåligt. Det är det jag går hos sjukgymnast för er som är intresserade. Har nästintill ingen rörlighet i vissa delar av rygg/nacke men det blir bättre, har dock haft det så här i snart 1 års tid så börjar bli tröttsamt men ska verkligen ge allt nu med yoga, pilates för att verkligen bli bra.
Imorgon ska jag köra lite längre joggning fast i ett lugnare tempo och sedan köra mage & bålstabilitet hade jag tänkt. 
 
Såhär rörlig skulle jag önskas vara enligt min sjukgymnast... Får se hur det går med det! (Bild från tumblr.)
 
 
Workout | |
Upp