Creative night

Hello guuys! 
Äntligen kan jag meddela att jag spenderat min sista dag hemma, imorgon är jag (enligt mig själv) frisk förklarad. Nu kommer jag bara släpa på en efter förkylning i X antal veckor ;) Dagen har varit väldigt lugn, hundpromenad och myst hemma med tidningar, bloggar och youtube. Någon gång efter lunch kom pappa hem från sjukhuset och då tog vi kaffe tillsammans och sedan åkte vi på lite ärenden. 
 
Ikväll har vi ätit en super god middag, pasta med tomatsås &champinjoner och myst med popcorn framför Sveriges mästerkock och nyheterna. Såg att vi fått en ny prinsessa nu ikväll, intressant! Helt enkelt en extremt lugn kväll men det var väl lite själv klart eftersom jag varit sjuk sedan i söndags.. 
 
Morgondagens planer är att ta en promenad/cykeltur eller åka in till stan. Beroende på hur jag mår kommer jag åka till stallet och rider dressyr men är lite osäker på om det blir av eller inte! Annars får jag försöka få tag i en kompis som skulle vilja spendera dagen/kvällen med mig. 
 
Nu säger jag tack och god natt för idag, måste fortfarande tänka på mina sömntimmar så jag blir frisk som en nötkärna och komma tillbaka till gymmet & löpningen!
 
 
| |
Upp