Big planes in the making!

God kväll alla goa läsare, hoppas er onsdag varit grym! Jag har äntligen fått påsklov och gjorde sista uppgiften idag vilket gick super dessutom. Till er som fortfarande har någon/några dagar kvar i plugget: KÄMPA PÅ!!
 
Just nu snurrar det runt massa planer och ideér i mitt huvud och egentligen vill jag bara ställa fram allt på en buffe till er men jag måste hålla i trådarna. Jag vill verkligen något med den här bloggen och mina sociala meder och jag hoppas ni förstår att jag försöker så gott jag kan med att få ihop skola, jobb och sociala medier samtidigt som jag har ett privatliv också. Senaste dagarna har jag fått sån fin respons av vänner och läsare, tar verkligen till mig allt och det känns på ett sätt så overkligt att folk är så positiva till detta. Jag uppskattar er så mycket!
 
Imorgon startar jag dagen med en morgon joggning i mitt område och sedan ska jag och min kompis Frida välja ut 3 olika outfits till mig inför en fotografering till bloggen som görs på söndag. Vad det kommer bli utav den får ni inte riktigt veta än men det kommer bli riktigt grymt så stay tuned! När det "jobbet" är klart firar vi med sushi lunch till max och gym session väntar oss, härligt. 
 
Funderar också på om jag ska försöka filma en video till min youtube kanal som jag även kan publicera här på bloggen? Spinner fortfarande runt på lite ideér vad det skulle bli för video men ska även se till att filma på fredag så vi får se om jag orkar två dagar i rad, inte så van vid redigeringsprogrammet ännu (jobbar på det gott folk!). 
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt av någon serie och bara njuta, prata med min underbara kille och sedan få en lång nattssömn, så därför säger jag;
Godnatt :) 
 
//Känner mig just nu sådär lycklig som jag var i den här bilden, allt bara flyter på och ännu bättre blir det i sommar//
 
Okategoriserade | |
Upp