5 snabba med Alma

Hund/Katt - Har alltid varit en hundmänniska, nästintill rädd för katter. Tycker dom inte går att förutse, funderar dock på att köpa en gigantisk katt om några år när jag flyttar hemifrån bara för att övervinna rädslan.. 
 
Solglasögon/Solhatt - Solhatt kan vara jätte fint och använder det flitigt på somrarna men ett par schyssta glasögon i solen är underbart!
 
Cykla/Springa - Cykla kan vara mysigt men skulle ALDRIG göra det i träningssyfte. För det första är jag en allt eller inget person (på gott &ont) vilket betyder att jag hade cyklat jätte mycket och byggt cykelben och för det andra är springning en stor passion som jag använder mig av för att ta ut känslor och få ett klarare huvud. 
 
Duscha/Bada - Om jag är trött och bara vill fräscha upp mig är dusch smidigare än bad. Om jag däremot vill mjuka upp muskler eller bara andas väljer jag att bada med badskum & bomber, oljor och massa annat! Dock tycker jag det känns äckligt att typ raka benen eller tvätta håret i badkaret, vill inte ha mitt hår i mitt bad och håret kan ju inte direkt bli rent av allt jag ploppar i mitt bad? 
 
Varmrätt/Dessert - En god varmrätt kan slå en god dessert, vet ni varför? Av en varmrätt får man en härlig mättnadskänsla medans dessert bara lägger sig som en sötbomb i magen och jag börjar alltid må illa då.. usch! Dock är det inte så att jag inte gillar desserter ;) ni får gärna skicka några på posten!! 
 

 
 
 
 
Okategoriserade | |
Upp