3 snabba Q/A

Vilket gymnasium går du på? Vilken linje och hur tänkte du inför gymnasitevalet? 
Svar: Jag går Samhällsvetenskapliga linjen på Viktor Rydberg Jarlaplan och trivs jätte bra! Jag hade väldigt svårt och velade fram och tillbaka många gånger innan jag bestämde mig, vilket var typ sista dagen om jag kommer ihåg rätt. Tänkte mycket kring hur långt jag är villig och pendla, kommer jag verkligen att orka det? Sedan hade jag rätt jämna betyg i alla ämnen från grundskolan och tyckte om både NO och sam-ämnena men i slutändan så kom jag fram till att jag aldrig hade orkat med natur matten och hade troligtvis sänkt snitt beyget i slutet pga matten så det blev SAM! 
 
Hur bor ni nu, varför ska ni flytta? 
Svar: Nu bor vi i en villa och vi känner att det kanske blir lite stort för oss efter att min syster flyttade hemifrån. Dessutom så rör jag mig allt mer bort från huset även fast jag är väldigt hemma kär men man vet ju faktiskt inte när jag tänker flytta hemifrån, det kanske blir jätte snart liksom? En annan anledning jag tog upp var att jag inte ville ha lika lång pendlings tid på morgon och eftermiddag, det vägde rätt tungt liksom. Jag och pappa ville dock egentligen in till stan men mamma gillar Lidingö väldigt mycket så vi kompromissade med halvvägs. Jag kommer därför att tjäna ca 20min restid om man tänker enkelresa. 
 
Varför skriver du inte så mycket om träning/kost? Det står i din presentation att det är en del av bloggen. 
Svar: hehe, grejjen är den att jag faktiskt inte har haft tid till att träna. Typ ingen alls! Går väl mest på promenader, rider och gör mina sjukgymnast övningar. Först blev jag sjuk och ville inte börja träna förens jag kände mig helt frisk men sen har skolan verkligen tagit över hela mitt liv och när det väl kommer till kritan är det den jag placeras först i To-Do listan för dagen! Men det kommer, har två dagar kvar nu i skolan och sen är det påsklov så jag lovar att det kommer att kicka igång på riktigt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okategoriserade | |
Upp