V.14 planer

God kväll på er, hur har er söndagskväll varit? Min har varit bra, hoppade in på jobbet 18-20 men annars har jag bara tagit det lugnt och laddat upp inför en ny vecka. Påsklovet är över och det är dags att komma tillbaka till verkligheten med skola och en vardag som går i 120, tur att jag inte har något emot högt tempo! Den här veckan som kommer, vecka 14 har jag rätt mycket kul som händer bland annat några möten.
 
Måndag- 8.00 ska jag befinna mig hos min sjukgymnast, det tar någon timme men sedan klockan 10 ska jag på ett möte och efter det är jag på skolan fram till 16. På vägen hem åker jag förbi gymmet för en ordentligt pass där jag ska plåga armarna lite extra! 
 
Tisdag- Denna dag drar jag ned på tempot och slutar redan klockan 13. Ska då försöka hitta en kamrat som vill ta någon timme på stan för lite shopping av vår nyheter. Efter det ska jag till gymmet för ett lugnare cardio och rörlighetspass med extra fokus på min mage & core.
 
Onsdag- Provpå morgonen, skolan fram till 16 och efter det ska jag förbi kontoret  för ett möte och planera inför ett event som hålls den 20 April (berättar mer senare). Sedan ska jag och pappa träna, eftersom det är onsdag är det ben & rumpa som jag fokuserar på.  
 
Torsdag- Skola som vanligt. Åker hem för att byta om och efter det har jag dressyrträning i stallet. En väldigt ohändelserik dag. 
 
Fredag- Skola till 11.20 och efter det, om jag inte fick med mig någon på tisdagen går jag och shoppar. Dessutom ska jag fixa en födelsedags present till en kompis. Sedan ska jag åka till kontoret för att äta lunch och sedan väntas ett ordentigt träningspass för hela kroppen. På kvällen tar jag det nog lugnt. 
 
Lördag- Jobba 7-16 och klockan 18 ska jag bort på födelsedags firande, kul! Det blir troligtvis en lång kväll.
 
Söndag- Möte 10.40 inne i stan och efter det ska jag träna innan vi har söndags middag hemma hos oss som vanligt. Ska också försöka klämma in plugg.
 
Business mode ON denna vecka helt enkelt!
 
 
 
Okategoriserade | |
Upp