Träningstips & Dagens workout

Ibland är det väldigt svårt att få tid till träning. Vissa dagar går det helt enkelt inte att ta sig till gymmet av någon anledning, jobb, skola eller personliga anledningar. Kanske har man inte något gymkort?
Jag skaffade mitt första gymkort för ungefär 3år sedan och det jag gjorde innan dess var att jag nästan varje dag träna med XHIT som finns på youtube. Fortfarande idag tränar jag med hjälp av XHITs videos när tiden inte räcker tid och det är ett starkt tips från mig till er. Jag märker stor skillnad på min kropp och man känner verkligen hur det bränner i musklerna. Dessutom är det ett utmärkt sätt att lära sig olika övningar och få inspiration till sina egen upplagda träningspass. 
 
Oavsett vilket tränings-stadie du befinner dig i, bara komma igång med träningen eller att du har tränat under en längre tid, har XHIT videos för just dig. Det enda jag vill påminna er om är att ta det i er egen takt, kom ihåg att ha med andningen i övningarna och hur du placerar din kropp, om du glömmer det här riskerar du att skada dig.
 
Här kommer mina favorit videos från XHIT som jag dessutom gjorde idag efter en löprunda. Testa gärna och lämna en kommentar vad du tyckte, har du tränat med XHIT tidigare?
 
Workout | |
Upp