Stressad över allt och ingenting

Idag är en sån dag då jag egentligen bara hade 3 måsten men som slutade i miljarders grejjer jag ville få klart. Dagar som dessa får bloggen lida men jag har också lovat mig själv att inte bli hysterisk över det, jag får slappna av lite ibland. 

Mötet gick i alla fall bra, snabbt och smärtfritt och jag tror att dom fick en bra känsla av mig. Sedan har det varit städa och plocka i huset och därefter fira min kusin som fyller 17år imorgon. Blev en jätte god liten grill buffé och när dom åt kött fick jag mina cornbiffar, sött!  
Till efterrätt hade pappan fixat en pannacotta som cirkulerade på nätet runt nyår, nämligen en ahlgrensbilar pannacotta. Den var god dock väldigt söt och mäktig så om någon skulle vilja testa rekommenderar jag att köra i glas kring shot storlek.

Efter 8 har min kväll bara bestått av söndagsstress, nationella börjar denna vecka och jag har massa andra uppgifter som jag glömt bort.. All denna stress ledde till att jag ät en chokladboll och lite sötsaker, tänk vad lite onyttigt kan göra skillnad för huvudet? Nu är jag väldigt trött och mina morgnar startar tidigt så jag behöver mina timmar sömn nu, nighty night. 

Visst var pannacottan tjusig?
Daily | |
Upp