Powerwalk

Dagar som dessa då jag känner mig lite nere är mitt bästa knep en powerwalk, en snabb och lång promenad med hög musik som dunkar i hörlurarna. Jag tror det är den friska luften som får mig att kicka igång på nytt samtidigt som jag kan rensa huvudet och få någon form av kontroll med varför jag känner som jag gör just i det ögonblicket. Jag är en person som har väldigt många men också svåra tankar och powerwalks, eller någon form av träning har faktiskt varit min räddning så det är ett hett tips till dig som läser. När jag känner mig stressad i skolan eller jobbet, vad gör jag? Jo jag tar en powerwalk. Är jag deppig? Ännu en powerwalk. Är jag arg? Jo men då får det bli en powerwalk då. 
 
Powerwalk är helt enkelt ett sätt för mig att ta tillbaka kontrollen men utöver det är dom raska promenaderna också jätte bra för din hälsa. Man behöver inte alltid ta sig till ett gym och kötta sönder där utan det går minst lika bra med en promenad. Om du känner dig otrygg att gå ensam så kan du ringa en kompis eller om du har hund, gör som jag och ta med den! Oavsett om det är morgon, mitt på dagen eller kvällen är en powerwalk aldrig fel. 
 
Är du också en person som promenerar mycket eller gör du något annat, som jag också kan testa, som funkar bättre för just dig?
 
Dessutom hittar man väldigt fina platser. 
 
Okategoriserade | |
#1 - - Isabel:

http://isabelsresa.forme.se/2016/mars/fragestund.html#comments Jag har en frågestund på bloggen nu om bland annat mig själv, anorexin och annat som andra kan tänkas fundera kring, svarar på allt i ett videoinlägg imorgon!♥

Upp