Godmorgon

Startade min morgon tidigt och åt en smoothiebowl gjort på kokosvatten, hallon och banan. Sedan dess har jag fixat mig och börjat plocka i yttergarderoben, allt vintrigt ska ut och vår/sommar ska fram. Att rensa ut i garderoben och få bort det man inte använder måste vara en av dom bästa känslorna, en uppfräschning av sig själv typ. 

Nu befinner jag mig i bilen påväg in mot stan där jag ska ha ett möte angående sommaren, det borde gå bra men man är alltid lite nervös när man ska på möte. Jag är inte heller jätte van att vara den som åker till mötet utan har mer varit den som kallar. Det börjar i alla dall 10.40 och sen får det ta den tid det tar, om jag har tid efteråt ska jag kolla kläder inne på Zara.  

Igår kväll var jag på en sån god middag, helt fantastisk mat min vän Alice hade gjort. Det blev en väldigt rolig kväll med mycket skratt så det var kul att få komma, tack! Var många som jag sett i skolan men som jag inte haft tid att prata med så det var väldigt roligt. Blev utöver mycket mat och prat, lite dans också. 

Nu ska jag förbereda mig det sista inför mötet och så hörs vi senare. Ser ni vad god mat? Bild från igår. Daily | |
Upp