Frågor med mig

1. Vilka 5 saker du har stort behov? Att få träna, äta hälsosamt, min mobil, uppleva nya platser och min familj!

2. Om du skulle klä dig i en enda färg resten av livet, vilken skulle det vara? Haha, Svart. Alla dagar i veckan. Har majoriteten av årets alla dagar något svart på mig..

3. Vad är det vanligaste du får komplimanger för? Om man tänker till personligheten är det att jag är en glädjespridare men utseendemässigt är det mina ögon! 

4. Vad är planerna och målen för 2016? Planerna är att gå ut 1an med bra betyg, jobba vidare på bloggen och skapa kontakter för framtiden samt bara ha en grym sommar med alla i mitt liv! Stora målet är att bli friskförklarad i ryggen och förhoppningsvis komma någon vart med min 4års gamla handledsskada som ingen läkare kan förklara..

5. Vad skrämmer dig allra mest? Om man tänker fobi mässigt- Ormar. Annars kan jag bli skrämd av mig själv, hur omänskliga vi är och plötsliga händelser.

6. Vad är det konstigaste du ätit? Gud kan inte komma på något. Jag tror inte jag har ätit något som räknas som konstigt på riktigt, får nog gå och köpa mig något konstigt snart!

7. Hur får man dig på fall? Man ska vara en härlig person med mycket humor men som också har en djup sida i personligheten men rosor och fina ord funkar lika bra det med ;)

8. Vilken stad skulle du helst flytta till för resten av livet? Trivs väldigt bra i Stockholm men tror jag kommer att plugga i en annan stad. Om jag däremot skulle flytta någon annanstans i världen blir det nog England, Seattle eller Paris!

9. Hur ser en vanlig morgon ut för dig? Skoldag- Vaknar klockan 6 och duschar, i samband med det kör jag hudvårdsrutiner. Efter det sminkar jag mig & fixar håret, bäddar sängen och packar väskan medans jag torkar. Smörjer in mig, väljer ut dagens outfit och drar på den. Allra sist äter jag frukost och sedan borstar jag tänderna. 

10. Vad längtar du efter just i detta läge? Att få resa till ett annat land inom snar framtid!

11. Viktigaste personerna i ditt liv? Min familj, närmsta vänner och pojkvän. Har hellre några få som känner mig riktigt bra än massor av personer som känner mig halv dant. Är dock öppen för att lära känna fler och fler men väldigt försiktig med vilka jag släpper in på djupet. 

12. 5 saker du vill göra i framtiden?  Resa runt i världen, slå mig ner på ett ställe och skaffa bostad, göra karriär, lära mig surfa och förhoppningsvis träffar jag någon som kan tänka sig att stanna kvar med mig för resten av livet? 

//Bild från Paris sommaren 2015 då jag bodde där i 4veckor//
 
 
Okategoriserade | |
Upp