3 saker som gör mig glad

Godmorgon, fredag idag och visst känns det underbart?
Jag kickade igång min fredag med att gå ut med min hund och höra naturen vakna till liv. Jag föredrar tidiga promenader eftersom allt är så tyst förutom fåglar och djur, det är fridfullt att gå där i din lilla värld och lyssna till fågelkvitter och andas in luften som är morgonfräsch, sval och fuktig. Snart ska jag ner och göra en smoothie bowl till frukost innan jag åker till stan. 
 
När helgen är på in tåg vill jag påminna er läsare om att göra extra mycket av sådant som gör dig glad! Ibland kommer man in i vanor som man egentligen inte alls gillar och man tappar gnistan lite. Jag tycker därför att det är bra att ha en lista på saker man blir glad och lycklig av. Mina topp 3 är; 
 
UMGÅS - Det kan vara en kväll hemma med familjen/kompisar där jag sitter framför en film med en stor skål popcorn eller en utekväll. Kanske är det en fest jag ska till elller så sätter jag mig tillsammans med en kompis på en restaurang till sena timmen. Att umgås med personer som gör mig glad är jätte viktigt, jag får tankar ventilerade och kan utbyta erfarenheter men det slutar också i massa skratt och vi alla vet att det förlänger livet. 
 
TRÄNA - Inget får mig så upplyft som ett riktigt bra träningspass. Jag känner adrenalinet pumpa i kroppen, flåsar och svettas som bara den men känslan efteråt. MAGISK. Ibland tränar jag med någon kompis och då får jag det sociala samtidigt men jag gillar också att träna ensam, det är min gyllene timma och egen tid som jag värderar högt dagligen. 
 
GOD MAT - Inget sitter bättre än god mat efter en lång vecka. Håller ni inte med mig? På helgen slappnar jag av mer när det kommer till kosten och unnar mig någon pannkaksfrukost eller efterrätt men förutom sött är mat alltid guld i mun. På helgen gillar jag att äta lite godare och lite mer fancy, det gör mig glad. En stor favorit maträtt till helgen är ugnsbakade rotfrukter, betor och grillad lax. 
 
 
 
Okategoriserade | |
Upp