11 frågor med Alma

1. Hur ser din framtid ut om 10 år?

- Om 10år är jag 27 år gammal och bor jag i en pampig bostad i en stad jag känner mig hemma i. Kanske har jag stannat i Stockholm eller flyttat till London eller kanske Seattle. Förhoppningsvis har jag mannen i mitt liv vid min sida men om han inte finns där har jag annat som gör mig lycklig. Vid 27 vill jag vara min egen, ha ett jobb jag älskar och vara omringad av personer som inspirerar mig och älskar mig för den halv-galna personen jag är.

2. Nämn 3 saker du inte klarar dig utan.

- Den självklaraste grejjen är min mobil. I den har jag kalender, kontakter och alla fina minnen i form av bilder/videos. Nummer 2 vet nog alla men träningen, om jag inte får träna blir jag helt rastlös och går in i mig själv och blir ärligt talat en rätt mörk person som är tråkig. Träningen tar bort dålig energi och booztar mig med bra energi! Den sista saken, om vi tänker bort alla personer i mitt liv som jag inte hade klarat mig utan, är resor. Jag är en person som älskar att resa och se nya ställen, speciellt om dom går att kombineras med en adrenalinkick. 

3. Vilket är ditt drömyrke?
- Det här tror jag dom flesta har väldigt svårt att svara på eftersom man ändras sig så många gånger men inte jag. Som jag skrev i fråga 1 vill jag vara min egen, förhoppningsvis inom modebranschen på något sätt men vill även i mitt arbete jobba med välgörenhet och dra mitt strå till ett bättre liv för alla.

4. Vilket land vill du helst besöka just nu?
- Maldivien!

5. Favoritfilm?
- No Strings attached. Tycker det är en härlig blandning av komedi och kärlek, ett plus är ju att Natalie Portman är sjuukt snygg och Ashton Kutcher ska vi inte ens prata om. Tror dom flesta har sett den men annars måste du göra det!

 

6. Vilket är ditt favoritplagg ur garderoben?

- Svarta jeans, lätt. Jag har säkert på mig svarta jeans 5/7 dagar i veckan och om det inte är svarta jeans så är det mörka kostymbyxor. Svart på benen får mig att känna mig elegant och dessutom är mörka kläder ett bra sätt att se lite mer slim ut, vem tackar nej till det?

 7. Vad lägger du mest pengar på?
- Jag lägger inte mycket pengar på något just nu, försöker faktiskt att spara så mycket det bara går men i omgångar lägger jag mycket pengar på kläder. Sedan får man räkna med lite utgifter på mat och så varje månad men jag lägger mycket mindre på det jämförts med många andra.

8. Favoritbloggare? 
- Förut följde jag 100 olika bloggar säkert men idag har det liksom försvunnit lite eftersom dom flesta var hästbloggar och det inte är något jag går bananas på längre. Om jag kollar min mobil är dom 3 bloggarna som kommer först,förutom min egna Haha!, ByKiki , Kenzas och EmelieK

9. Ett skönhetstips.
- Drick vatten och sov. Det är grunden för en bra hy och du känner dig 1000 gånger fräschare + att du orkar mer!

10. Berätta om det häftigaste du varit med om?
- Troligtvis var den 2014 när vi var i Puerto Vallerta i Mexico. En dag gjorde vi en liten utflykt som började med att vi såg vilda delfiner simma bredvid vår båt påväg till en ö. På ön red vi på hästar till ett vattenfall där vi badade och hoppade ifrån klippor. På vägen hem red vi till ett riktigt kryphål med helt fantasisk mexicansk mat och på båt resan tillbaka till "land" dvs. hotellet vi bodde på såg vi 5st valar! Valarna var verkligen gigantiska och det var så häftigt att se. Helt fantastiskt att fått se livs, levande och vilda valar spruta upp vatten genom blåshålet och slå med gigantiska stjärtfenor. 

11. Film/Serie?
- Greys Anatomy är ett måste i min familj men har också, tack vare en läsare, börjat kolla på The O.C nu. Än så länge verkar den serien bra!

Daily | |
Upp